zondag 26 november 2017

Tomatillos bevatten medicinale inhoudsstoffen

Van het hoofd product wat we bij westlandpeppers telen namelijk, de verschillende hete pepers weten we dat deze op veel ziektes en kwalen een mogelijk positief effect hebben. Maar recent kwam van een ander product wat we bij westlandpeppers telen ook goed nieuws voor wat betreft positieve gezondheids effecten. Namelijk de Tomatillos, deze vrucht bevat behalve een gezonde hoeveelheid ijzer, magnesium, vezels, en nog meer voedings elementen, ook withanolides. Deze groep stoffen waaronder de van nature in tomatillos voorkomende withanolide Ixocarpalactone-A.
Is volgens studies één van de inhoudsstoffen in tomatillos die een natuurlijke kankerbestrijder blijkt te zijn.

Volgens onderzoekers van de Universiteit van Kansas die het onderzoek naar de positieve effecten van tomatillos onderzochten heeft deze vrucht van nature inhoudsstoffen om tegen verschillende vormen van kanker te vechten. Professor Kelly Kindscher, zegt dat er opwindende anti-kanker eigenschappen in de tomatillo plant zijn te vinden en was het gebruik van tomatilllo als medicinale plant al bekend bij de oorspronkelijk bewoners van Amerika, de Indianen. Wil je hier meer over weten lees dan het rapport van Professor Kelly Kindscher.
Mooi om te weten dat deze vrucht waar je de lekkerste salsa's mee kan maken zoveel gezonde eigenschappen heeft,, Ook is uit proberen,, je vind de tomatillo hier in onze webshop.Geen opmerkingen:

Een reactie posten