zondag 11 september 2016

Starbucks introduceert deze herfst de Chile Mocha

Weer een mooi voorbeeld van de groeiende populariteit van pepers laat dit bericht van Starbucks zien. Deze herfst special (in noord Amerika) van de Chile Mocha laat zien dat de opmars van pepers in ons dagelijks eten niet beperkt blijft tot de gewone warme maaltijd. Maar ook als topping bij warme dranken als koffie (of bij een hot chocolate) steeds populairder wordt. Waarschijnlijk heeft Starbucks deze topping trend opgepikt door goed om zich heen te kijken. Aangezien pepers zo ie zo in noord Amerika steeds meer doordringen in het dagelijks eten. Die Chile Mocha van Starbuks bestaat uit een mix van rode peper en paprika poeder plus nog wat andere ingrediënten, het is dus niet heel moeilijk om je eigen Chili Mocha te maken met behulp van wat peper/paprika poeder (Hier vind je onze peper en paprika Rub's). Kortom laat die herfst & winter maar komen met deze nieuwe koffie trend.

Lees de engels talige post van tony merevick van Thrillist over de Chile Mocha,,

Foto credits Tony Merevick Thrillist 

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen