zondag 28 augustus 2016

Justnuts cajun hunter reep review

Zoals bekend belande in huize Boekestijn allerlei producten waar een peper in is verwerkt om hierna aan een kritisch onderzoek onderworpen te worden. Zo kwamen ook deze cajun hunter repen (stoere naam!!) van het Haagse justnuts in onze keuken terecht. De repen zitten per 3 stuk verpakt in een mooi bedrukt doosje, die doosjes worden overigens ingepakt door mensen van de sociale werkplaats van Den Haag, namelijk de Haeghe Groep.


Zoiezo is justnuts op dit gebied goed bezig aangezien de reep volledig samengesteld is uit biologische ingrediënten, en het doosje van gerecycled karton is gemaakt. Soms zie je dan dat het verhaal en de verpakking mooier is als het product wat er in zit, maar dat is bij deze cajun hunter reep niet het geval. Na openen van de verpakking van de reep komt een sterke ''peperachtige'' geur van de reep af, en ziet de reep er niet geknutseld uit.
De 3,75% van het kruiden mengsel waar cayenne en bird's eye pepers een onderdeel van zijn haal je er zichtbaar wel uit. De reep is voor de gemiddelde eter denk niet te heet, en de combinatie van de noten en zaden plus de honing in combinatie met de pepers geven een lekkere smaak aan de reep. Zeker een reep om zelf is naar je werk mee te nemen of aan je schoolgaande puber mee te geven. Wij kochten hem bij de lokale AH, maar justnuts heeft ook een eigen ook webshop (in het engels) waar je de repen ook kan bestellen. Geen opmerkingen:

Een reactie posten