woensdag 13 juli 2016

Gedroogde Mexicaanse pepers in de zomer food box van Delicious

Werden in het juli magazine van Delicious de pepers van westlandpeppers gebruikt als ''foto model'' In het nieuwe augustus BBQ nummer van Delicious vind je weer producten van westlandpeppers, namelijk in de Delicious zomer food box. Hierin vind je zakjes met gedroogde Mexicaans chipotle en ancho pepers van ons.

De Chipotle peper is de gedroogde variant van de bekende Mexicaanse Jalapeño peper. De Chipotle is gedroogd en gerookt op een traditionele wijze in Mexico. Chipotle pepers zijn zeer bruikbaar om een heerlijk pittige saus van te maken, de rokerige smaak van de Chipotle geeft aan een saus net die finishing touch. Daarnaast kun je Chipotle pepers ook goed fijn snijden om ze te verwerken in een salade of salsa.

De gedroogde Ancho is de gedroogde vorm van de verse Poblano. Deze relatief grote gedroogde peper is net als de Chipotle zeer geschikt om te verwerken in een Mexicaanse saus door zijn rokerige smaak. Ook kun je gedroogde Ancho pepers in heel veel Mexicaanse gerechte gebruiken, om een gerecht net die extra bite te geven.

Als dat geen rede is om naar de winkel te rennen en het nieuwste Delicious magazine te scoren en ogenblikkelijk die zomer food box te bestellen,, Of klik gewoon hierrrrrrr,,

Of voor nog veel meer gedroogde en verse producten ga je naar de eigen webshop van westlandpeppers,,,Geen opmerkingen:

Een reactie posten