zaterdag 30 april 2016

Chorizo worst ​​met olijven,rijst stukjes kip en geroosterde paprika

Zet eerst een grote koekenpan op middelhoog vuur en doe daar wat olijfolie in en vervolgens de schijfjes chorizo worst. Bak de worst 2 a 4 minuten per kant tot ze bruin is voeg dan de stukken kip filet bij de chorizo worst en bak deze ook gaar. Doe nu in de koekenpan een bakje kant en klare Spaanse geroosterde paprika's van westlandpeppers plus wat gesneden groene olijven, teentje knoflook en een fijn gesneden groene peper. Roer alles met een spatel goed door, en kook het nog 5 a 7 minuten door. Onder tussen kan je een pan met rijst op zetten, en kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Als de rijst klaar is strooi je er ruim paprika Rub over. Ook strooi je over de chorizo worst en de kip nog wat peterselie (gedroogd of vers) en wat zeezout en hierna serveer je het samen met de rijst.




Nodig

Rijst
Chorizo worst
Kip filet
Olijf olie
Groene peper
Bakje geroosterde spaanse paprika
Potje groene olijven
Dulce snack paprika Rub
Teentje knoflook
Peterselie
Zee zout

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen