woensdag 29 april 2015

Aziatische style graffiti aubergine & rode peper

Zet eerst een wok of pan op hoog vuur, en doe er wat olijf olie in. Als wok heet genoeg is doe je de in fijne repen gesneden graffiti aubergine stukken in de wok. Kook deze in een paar minuten gaar, draai geregeld de graffiti aubergine stukken om. Schuif nu de graffiti aubergine opzij in de wok en voeg weer wat olijf olie er aan toe. Doe nu de fijn gesneden  knoflook teen, rode peper, en de bos ui in de wok. Roer deze door de stukjes graffiti aubergine totdat alles gaar is en doe dan wat soy sauce en wat fijn gesneden koriander er als laatste door. Serveer met wat lekkere rijst en geniet van deze aziatische graffiti aubergine & rode peper uit de wok.

Nodig

1 graffiti aubergine
1 a 2 rode pepers
bosje bos ui
teentje knoflook
koriander ( liefst vers)
olijf olie
soy sauce






Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen