woensdag 21 januari 2015

Vegetarische poblano & jalapeno rijst schotel

Om te beginnen snij je eerst 1 poblano en 2 a 3 jalapeno's in hele kleine stukjes.
Smelt dan wat boter in een koekenpan en vervolgens doe je de jalapeno, en poblano stukjes erin, bestrooi ze met wat zeezout, en bak al roerend de jalapeno en poblano stukjes in ongeveer 5 a 8 minuten op matig vuur gaar. Voeg hierna een teentje fijn gesneden knoflook toe en roer dit ook erdoor. Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking gaar, en zet hierna het vuur wat lager. Haal de rijst van het vuur en roer de jalapeno en poblano stukjes door de rijst, besprenkel het met wat citroensap. En dien deze vegetarische Mexicaan style poblano & jalapeno rijst schotel op met tortillachips en één van onze sauzen.



Nodig
verpakking rijst
1 a 3 jalapeno's
1 poblano
teentje knoflook
wat citroen sap
zout


Eet smakelijk westlandpeppers


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen