woensdag 14 januari 2015

Pimientos de Padrón halfjes gevuld met olijven & snack paprika tapenade

Snij eerst de Pimientos de Padrón van westlandpeppers door de helft, en leg ze hierna op een bakplaat met aluminium folie in een voor verwarmde oven op 200 graden. Hier blijven ze in voor ongeveer 18 minuten, in de tussen tijd maken we de olijven & snack paprika tapenade door een blikje/potje groene olijven heel fijn te snijden. Dit zelfde doen we ook met de oranje snack paprika's, nadat we de steeltjes en zaadlijsten hebben verwijderd. Mix dit lekker door elkaar in een schaaltje, niet te zuinig met de olijfolie,,. En voeg ook een snufje zout en liefst verse stukjes basilicum er aan toe.
Eventueel kunnen er ook nog wat stukjes geitenkaas doorheen, maar dit hoeft niet. Haal nu de Pimientos de Padrón uit de oven en leg ze op een mooie schaal, en schep ze vol met de olijven & snack paprika tapenade. En klaar zijn je verrassende tapas hapjes,,





nodig voor dit recept

Pimientos de Padrón
Snack paprika's
groene olijven
olijfolie 
zout
basilicum
Evt geitenkaas 



Eet smakelijk Westlandpeppers 



Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen