zondag 12 oktober 2014

Oranje Habanero & mango saus

Oranje Habanero & mango saus

Behalve de kleur verschilt de oranje habanero niet heel veel in smaak met die van de rode of gele habanero's. Juist bij dit saus recept kleurt de oranje habanero prachtig met het mango vruchtvlees, vandaar we dat we dit keer oranje habanero's gebruiken. Snij om te beginnen de schil van de mango, en snij het vruchtvlees rond de pit weg. Doe het mango vruchtvlees alvast in de blender, snij nu een aantal oranje habanero's fijn en verwijder de zaadlijsten ervan. Deze doe je nu ook in de blender, samen met wat olijfolie en wat zout. Blender nu het geheel tot een mooie gladde saus die in de koelkast best een paar dagen houdbaar is. Deze tropische sweet&hot oranje Habanero & mango saus doet het heel goed bij allerlei vlees gerechten, BV bij lekkere broodjes zelf gemaakte hamburger,,,


























nodig voor dit recept

1 a 2 mango's
aantal oranje habaner's
zout
Olijfolie


Eet smakelijk westlandpeppers


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen