donderdag 5 juni 2014

Gegrilde Corno di Toro gevuld met olijven, snack paprika roerei

Gegrilde Corno di Toro gevuld met olijven, snack paprika roerei

Begin eerst met het over de lengte snijden van de Corno di Toro zoete groene punt paprika's. Die leg je dan op een met wat olijf olie ingevette elektrische gril. (dit gaat natuurlijk ook prima op de BBQ buiten). Gril ze tot mooi geblisterd en gaar zijn.Ondertussen snij je een aantal olijven in kleine plakjes en ook een aantal oranje snackpaprika's snij je fijn in kleine stukjes. Kluts nu de twee eieren in een kom en doe de olijven en snack paprika's erdoor. Dit giet je in een ruime koekenpan en al roerend bak je het op, houd het ei al roerend in grove stukjes. Als laatste kan er wat zout en basilicum door het ei met de olijven en snack paprika's. Schep nu met een lepel dit roerei mengsel op de gegrilde Corno di Toro paprika's, en rol deze op en zet ze met een houten prikker vast. Serveer deze Corno di Toro's gevuld met roerei met rijst.


nodig
Corno di Toro paprika  In onze webshop
potje olijven
olijf olie
eieren
snackpaprika's
potje basilicum


Eet smakelijk westlandpeppers

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen