woensdag 21 mei 2014

Taco's gevuld met gehakt,poblano.habanero,epazote en tepin pepers

Taco's gevuld met gehakt,poblano.habanero,epazote en tepin pepers

Voor deze taco's warmen we eerst een hapjespan op en doen hier een pond mager runder gehakt in. Nu begin je met het in kleine blokjes snijden van de poplano peper,snij ook de snack tomaten fijn en doe deze bij het magere runder gehakt. Roer dit goed door, nu kan ook de fijn gesneden rode ui en 1 fijn gesneden rode habanero plus een paar wilde tepin pepers er bij. Blijf dit goed door roeren tot het gehakt gaar is, nu gaat er nog wat mexicaanse kruiden en wat van onze verse epazote kruiden erin voor de echte mexicaanse finishing touch.Wie slim is had in de tussen tijd in een andere hapjespan de taco's opgewarmd,, zodat je gelijk de taco's kunt vullen met dit authentiek gekruide mexicaanse gehakt. Lekker snel te maken gerecht met de pepers van westlandpeppers.


Nodig
1 poblano
pond mager runder gehakt
1 a 2 habaneros
Aantal gedroogde wilde tepin pepers
rode ui
pak taco's/wraps
verse epazote
mexicaanse kruiden
verpakking snack tomaten

Eet smakelijk westlandpeppers


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen