vrijdag 4 april 2014

Wit punt paprika's gevuld met kaas en ei

Wit punt paprika's gevuld met kaas en ei

Mooi recept met de Wit punt paprika's van westlandpeppers gevuld met kaas en ei. Deze gevulde paprika's zijn een perfecte vegetarische gerecht voor wie is wat anders wilt. De van oorsprong Hongaarse witpunt paprika is een smakelijke zoete paprika die zich door zijn dunne schil uitstekend gevuld laat grillen.Verwarm alvast je oven voor op 200 graden, en maak met de staafmixer de 48 plus kaas ,de 2 eieren, wat zout , gedroogd of verse peterselie en een teentje knoflook tot een gladde massa. Snij nu de paprika's door midden en haal de zaadlijsten uit de witpunt paprika's, en snij ook het steeltje eraf. Vul nu met een lepel de paprika's met het kaas ei mengsel, en doe het afgesneden deel van de paprika er weer op. Breng nog wat olijfolie aan bovenop de paprika's en leg ze op een bakplaat.
Je bak ze 35-45 minuten of tot ze goudbruin zijn of als de kaas begint te smelten.

nodig voor dit gerecht

wit punt paprika's
olijfolie
2 eieren
wat zout
zak 48 plus kaas
peterselie gedroogd of vers
1 a 2 teentjes knoflook

Eet smakelijk westlandpeppers




Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen