woensdag 9 april 2014

Ijsberg sla wraps met poblano, jalapeño en salsa verde saus

Ijsberg sla wraps met poblano, jalapeño en salsa verde saus

Lekker fris deze ijsberg sla wraps die in een korte tijd zijn te bereiden. Bak eerst een pond runder gehakt los op in een koekenpan. Als het gehakt bijna gaar is, bak je daar de in ringen gesneden poblano's plus enkele fijn gesneden jalapeño pepers in mee. Als laatste gaat er nog een teentje fijn gesneden knoflook en wat Mexicaanse kruiden bij. Zet het nu even op een lager vuur en snij van de ijsberg sla bladeren de hardere stukken er af. Deze harder stukken snij je in fijne repen, deze gebruiken we straks weer. Schep nu de 4 a 6 ijsberg sla bladeren vol met de gehakt poblano mix,, en strooi de reepjes ijsberg sla erover, als laatste gaat er de salsa verde saus van westland peppers over, vouw de bladeren dicht en deze frisse ''mexican'' style ijsbergsla wraps zijn klaar.


ingrediënten:

olijfolie
2 a 3 poblano's
1 teentje knoflook
mexicaanse kruiden,zout en peper
krop ijsberg sla
paar jalapeño pepers
Westlandpeppers salsa verde saus voor de garnering

Eet smakelijk westlandpeppers



Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen