zondag 12 januari 2014

Gevulde snack paprika's met feta en bosui

Gevulde snack paprika's met feta en bosui

Verwarm om te beginnen je oven voor op 200 graden. En Snij 2 a 3 knoflook teentjes in fijne stukjes. De bosui snij je in kleine ringetjes tot aan het groen. Neem 4 a 6 snackpaprika's en snij deze door de helft en grill ze op een elektrische grill ( of grillplaat van de BBQ ) voor een minuut of 15, of tot de schil gaat blisteren. Maal met een staafmixer nu de gegrilde snackpaprika's fijn, samen met de stukjes knoflook,wat paprikapoeder,en 2 eetlepels olijfolie tot een saus. Breng het op smaak met matig zout of met wat verse stukjes groene peper. Neem nu de feta blokjes en meng deze met de bosuitjes en wat basilicum. Snij nu de boven kant van de snack paprika's er af en haal de zaadlijsten eruit (heb je geen zaadloze TASTYPEP paprika's dan kun je ook de handige ontzader van westlandpeppers gebruiken ).Vul de snack paprika's nu met het feta bosui/saus mengsel en zet ze rechtop in een ovenschaal. Sprenkel de gevulde schaal met wat olijfolie,en bak de gevulde paprika's in de oven in ongeveer 20 minuten gaar.

nodig voor dit recept

ongeveer 15 snackpaprika's
wat paprikapoeder
3 teentjes knoflook
4 eetlepels olijfolie
bakje feta blokjes
klein bosje bosuitjes
wat basilicum

Eet smakelijk westlandpeppers



Geen opmerkingen:

Een reactie posten