zondag 15 december 2013

Jalapeño ijs met snack komkommers

Jalapeño ijs met snack komkommers

Dit gekke recept met Jalapeños willen we jullie niet onthouden. Zeker met de feest dagen die er aan komen... Kun je de gasten is goed verassen met dit Jalapeño snack komkommer ijs.Schil eerst de komkommers (dit is niet noodzakelijk), snij nu ze in grove stukken en doe ze in een schaal. Doe dit zelfde met de Jalapeño, maar verwijder de zaadjes van de Jalapeño eerst voor je hem in stukken snijd   (westlandpeppers heeft zins kort hier een handig hulpmiddel voor in de webshop).Knijp als laatste het limoensap(mag ook uit een flesje) uit boven het Jalapeño en snack komkommer mengsel in de schaal.Gebruik nu de staaf mixer om het geheel mooi fijn te krijgen. Voeg hierna ook de suiker er aan toe, en roer dit er door zodat dit helemaal er in oplost. Doe de mix nu in de ijsvormpjes en vries ze in, lang genoeg totdat het ijs is geworden. Serveer de Jalapeño met snack komkommers ijsjes als laatste na een feestelijke maaltijd.

recept voor 1 a 3 ijsvormpjes(afhankelijk van hun grote)

1 Jalapeño
4 komkommers
1 limoen
130 gram suiker

Eet smakelijk westlandpeppers


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen