zondag 13 oktober 2013

Warme snack paprika's gevuld met Mozzarella kaas en Jalapeño

Warme snack paprika's gevuld met Mozzarella kaas en Jalapeño

Behalve dat de snack paprika het goed doet als koude snack of in een salade, kun je er ook gemakkelijk een pittige warme snack mee maken. Voorverwarmd eerst de oven op een gemiddelde oventemperatuur van ongeveer 180 graden en besprenkel het rooster met wat olie. Of gebruik een oven schaal ingevet met wat olie. Snij de snack paprika's door de helft en verwijder de zaden,,Dit hoeft natuurlijk niet als je de zaadloze TASTYPEP van westlandpeppers gebruikt. Snij ook de Jalapeño in hele kleine stukjes fijn en meng dit met de mozzarella kaas en de oregano.Plaats de snackpaprika’s met de open kant naar beneden toe en laat ze in de oven voor ongeveer 3 a 5 minuten. Draai nu de paprika’s om en vul de paprika’s nu met de Jalapeños, mozzarella kaas en de oregano. Laat de snackpaprika's in de oven totdat de kaas gaat smelten, haal ze nu uit de oven en serveer ze.


Ingrediënten
8 snackpaprika’s, door de lengte gesneden
1 Jalapeño, in kleine stukjes gesneden
Een snuifje gedroogd oregano
200 gram Mozzarella kaas

Eet smakelijk westlandpeppers


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen