woensdag 4 september 2013

Champignons met courgette en Piquillos

Champignons met courgette en Piquillos

Het werd weer is tijd voor een recept van deze bijzondere spaanse paprika met een bite,,de Piquillo. westlandpeppers teelt deze al een tijdje op kleine schaal in de kassen in het westland, en misschien wordt hij in de toekomst net zo bekend als die andere spaanse tapas paprika de Pimientos de Padrón... Snij om te beginnen de courgette in kleine blokjes en ook de champignons snij je wat kleiner. Je snij nu ook de Piquillo paprikas in grove stukjes klein, om hierna alle ingrediënten in een koekenpan met olijfolie te doen. Doe er wat Balsamico azijn naar smaak bij en een klein beetje zout en knoflook. Bak het geheel door tot alle ingrediënten gaar zijn en dient deze trendy spaanse maaltijd op met lekker stuk stokbrood en een droge spaanse worst.

nodig
1 bakje champignons
1 grote,of 2 kleinere courgette's in blokjes
5 piquillo paprikas, fijngesneden
Zout en een teentje knoflook naar smaak
Balsamico azijn, naar smaak
Olijfolie


eet smakelijk westlandpeppers

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen