zondag 4 augustus 2013

Lekker voor op de Barbecue Extreem hete Maïskolf

Lekker voor op de Barbecue Extreem hete Maïskolf

Verwarm de grillplaat van de barbecue om te beginnen goed op. Smeer dan de maïskolf goed in met de habanero sauce van Westlandpeppers.Wikkel hierna de ingesmeerde maiskolf in het aluminium folie. Hiervan maakt je er zo veel als je nodig denkt te hebben. Grill de kolven nu voor ongeveer 30 minuten op de barbecue en draai het zo nu en dan om alle kanten van de kolven te verwarmen. Mix ondertussen in een grote kom mayonaise, knoflook en feta kaas goed door elkaar heen,gebruik hiervoor een staafmixer. Houd nog wel een beetje verkruimelde feta kaas apart om later te gebruiken.Als de kolven gaar zijn, haal je ze uit de aluminium folie.Smeer nu als laatste de mix van mayonaise,knoflook en feta kaas over de maïskolf heen en rol de maïskolf door wat feta kaas stukjes heen om het helemaal af te maken. Deze pittige BBQ maïskolven zijn klaar om van te genieten op die warme zomerse avond,,!

Ingrediënten
maïskolven
Habanero sauce van westlandpeppers
100 gram mayonaise
1 teentje knoflook, fijngesneden
100 gram feta kaas

Eet / BBQ smakelijk westlandpeppers



Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen