zondag 9 juni 2013

Mango met pepers salsa

Mango met pepers salsa

Deze exotische salsa is makkelijk en snel te maken. Meng om te beginnen de gesneden mango, de komkommer, uitjes, de rode en gele pepers en wat koriander (gedroogd of vers) in een kom. Pers een limoen uit en voeg het limoensap, een scheutje wijnazijn en de suiker toe en meng alles heel goed door elkaar met een staafmixer. Als het geheel goed door elkaar is gemixt, is je salsa klaar voor gebruik. Deze salsa is erg lekker bij een vis en/of kip gerecht. Een aparte salsa variant met exotisch fruit en de pepers van Westlandpeppers.

Ingrediënten

1 mango, geschild en in blokjes
1 komkommer, geschild en in blokjes
2 uitjes, in plakjes
2 lange, rode en gele pepers, fijngesneden
20 gram verse of gedroogde koriander
het limoensap van 1 limoen
2 eetlepels witte wijnazijn
1 theelepel fijne suiker

Eet smakelijk westlandpeppers


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen