zondag 2 juni 2013

Hot Habanero spaghetti


Hot Habanero spaghetti

Zet een pan water op het vuur en leg daar een half bouillon blokje in en wacht tot het kookt. Ondertussen gaan we de saus maken, en als het water kookt voeg je de spaghetti toe.Snij nu de habanero’s in kleine stukjes en verwijder de zaadlijsten (als u extra pittig wilt, laat ze er dan in zitten). Voeg ook de snackpaprika’s toe voor een wat zoetere frisse smaak aan de spaghetti. Neem een saus pan en verhit 2 eetlepels olie en voeg de habanero en snackpaprika van westlandpeppers er aan toe.Snij onder tussen de kip in blokjes en bak deze in een koekenpan. Snij nu de knoflook en uitjes in kleine stukjes en voeg deze toe aan de kip. Doe nu naar eigen smaak zout en peper bij de kip stukjes.Voeg nu de eetlepels boter bij de stukjes habanero en snackpaprika en laat dit smelten. Roer het goed door elkaar heen.Om de saus de juiste dikte te geven voeg je al roerend met een garde kleine beetjes bloem toe met een zeef. (Wie niet zonder de tomatensaus kan bij zijn spaghetti, kan ook de snack paprika's en habanero's bij een opgewarmd blikje kant en klare tomaten saus doen.) Voeg nu de Kip ui en knoflook uit de koekenpan toe en roer dit goed door elkaar..Serveer de spaghetti nu op een bord met de saus en u kunt genieten van een heerlijk Hot Habanero spaghetti gerecht.

Ingrediënten:
1 kipfilet
1 ui
5 eetlepels olie
1 – 2 habanero’s
2 teentjes knoflook
2 eetlepels boter
Bloem
Peper en zout
140 gram spaghetti
½ bouillon blokje
3 snackpaprika’s

Eet smakelijk westlandpeppers

1 opmerking: