zondag 3 maart 2013

Pittige gevulde eieren

Pittige gevulde eieren

Doe de eieren in een steel pannetje met water en zorg ervoor dat de eieren onder water liggen. Breng het water aan het koken en zet dan het vuur uit. Laat hierna de eieren afkoelen en pel de eieren,, spoel ze even af met water om eventuele stukjes schil er af te spoelen. Snij nu de eieren door midden, en haal de dooiers uit de eieren en doe deze dooiers in een mix machine/blender samen met de al fijn gesneden jalapeño, habanero en de rode/gele pepers van de pepermix van westlandpeppers, plus de mayonaise en mosterd. Mix dit geheel samen totdat het een gladde saus is. Om het netjes te doen kan je de mix in een spuitzak doen en de eieren ermee vullen. Maar met een kleine lepel kan je de eieren helften ook vullen. Bestrooi de eieren met wat paprikapoeder voor de extra smaak, en om het er nog wat leuker uit te laten zien.


nodig voor deze pitige eieren
12 eieren
1 Jalapeño
1 Habanero
1 Rode/ gele peper / Spaanse peper
1 theelepel mosterd
¼ theelepel paprikapoeder
100 ml mayonaise

Eet smakelijk westlandpeppers


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen