woensdag 20 februari 2013

Pittige salsa dip saus

Pittige salsa dip saus

Wie is een eigengemaakte dip saus wilt maken, voor bij de chips moet deze pittige salsa dipsaus met jalapenos is proberen.Doe de tomaten voor ongeveer 45 seconden in een pan met kokend water. Laat deze gelijk afkoelen in koud water en verwijder vervolgens het vel van de tomaten .Snijd de tomaten erg fijn samen met de uien. Snijdt hierna de jalapenos van westlandpeppers ook erg fijn ( hoe heter je de salsa wilt hebben, hoe meer jalapenos je er in doet! ).Doe dit alles in een meng schaal, met het sap van de limoen, zout naar eigen smaak en eventueel een fijn gesneden teentje knoflook. Dit alles goed door elkaar mengen en met behulp van een staafmixer tot een mooie saus maken. Laat het voor ongeveer 45 minuten even in de koelkast helemaal afkoelen, en je salsa dipsaus is klaar voor gebruik

nodig
20 rood/gele snoeptomaatjes of 5 trostomaten
2 a 3 Jalapenos
1 ui
1 Limoen
Zout ( naar eigen smaak )
1 teentje knoflook ( naar eigen smaak )

Eet smakelijk westlandpeppers


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen