woensdag 16 januari 2013

Habanero koekjes met citroen

Habanero koekjes met citroen

Doe de bloem, de boter, eieren en de poedersuiker/fijne suiker bij elkaar en kneed het lekker stevig door.Verwarm ondertussen alvast de oven voor op 165 graden Celsius,en laat het deeg even in de koelkast rusten. Begin nu de habaneros is zeer kleine stukjes te snijden en doe deze samen met de geraspte citroenschil in een kom. Haal nu het deeg uit de koelkast en meng dit goed door met de stukjes habanero en citroen.Gebruik voor het maken voor de koekjes een koekjesmal naar keuze of gebruik deze leuke PEPER koekjesmal. Bak het voor ongeveer 20 minuten lang in de voor verwarmde oven of totdat de koekjes goudbruin zijn gebakken.
 
nodig voor dit recept

5 habanero pepers, zonder zaadjes en in fijne stukjes gesneden
150 gr poedersuiker of fijne suiker
225 gram boter
2 eieren
400 gram bloem
geraspte schil van 2 citroenen
snufje zout

Eet smakelijk westlandpeppers

1 opmerking: