dinsdag 25 september 2012

Piquillo spaanse tapas paprika

piquillo paprika's in de kas van westlandpeppers
Bij westlandpeppers telen we dit jaar voor het eerst de spaanse tapas paprika de piquillo deze diep rode niet al te grote punt paprika heeft een aparte smaak. De piquillo combineerd zoet met een echte ''paprika'' smaak aan het eind. Dit maakt dat de piquillo daarmee zeer goed te combineren is met vlees, om te vullen, en op BV de gril. Met dit recept gaan we de piquillos vullen met geitenkaas.Leg een aantal uitgeholde piquillo  paprika's op een licht ingevette contact gril en warm ze op deze manier op. Meng de geitenkaas, gesneden zilver uitjes, en de munt in een kom. Doe wat sap van een citroen bij het geitenkaas mengsel en meng het goed door elkaar.Met behulp van een kleine lepel vul je elke paprika met ongeveer 2 eetlepels van het geitenkaas mengsel. Als garnering gebruik je wat zilver uitjes en olijven en droge spaanse worst.

nodig

geitenkaas
potje zilver uitjes
100gr grof gehakte verse munt
Piquillo paprika's
1 citroen

eet smakelijk westlandpeppers





Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen