vrijdag 30 september 2011

Kipfilet met knoflook rode peper en rucola

Kipfilet met knoflook rode peper en rucola

Bak de kipfilet met wat olijfolie in een koekenpan in 3-5 minuten rondom aan.Hierna zet je de kipfilets 10 minuten in de oven, tot ze gaar zijn. Ondertussen bak je met de rest van de olie op een zacht vuur de knoflook en rode peper aan. Natuurlijk heb je de knoflook en de rode peper eerst goed fijn gesneden. Na ongeveer 10 minuten voeg je de fijngesneden peper en knoflook  bij de kipfilet .Lekker bij dit gerecht zijn gebakken aardappeltje het zij zelf gesneden of makkelijk uit een zakje .De rucola voeg je er het laatst aan toe , afmaken met een  lekkere dressing . De mooie streepjes op de kipfilet krijg je als je in plaats van een koekenpan een elektrische grilplaat gebruik, welke steeds meer mensen in de keuken gebruiken omdat je met wat minder olie het vlees kan garen.
 .
eet smakelijk westlandpeppers

Geen opmerkingen:

Een reactie posten