vrijdag 12 augustus 2011

Pimientos de Padrón tapas paprikatjes

Pimientos de Padrón paprikatjes hebben een typisch eigen aroma,en zijn toch lekker mild van smaak maar toch niet te flauw. De paprikatjes kunnen rauw worden gegeten, zoals gewone paprika, maar ze zijn het lekkerst als je ze even bakt in wat olijfolie, en vervolgens ze met wat zeezout bestrooid , maar je kunt natuurlijk ook gewoon zout gebruiken. westlandpeppers teelt de echte Pimentos de Padrón in de kassen in het Westland.  Alles wat je nodig hebt om het gerecht te maken zijn wat padron paprikatjes van westlandpeppers ,een platte pan wat olijfolie en zout ,als de padron paprikatjes wat beginnen te blisteren zijn ze gaar en kan je ze besprenkelen met wat zout. Lekker om te serveren met wat andere Spaanse gerechten zoals droge worst en olijven . Trek gekregen,, Pimientos de Padrón bestellen kan HIER


eet smakelijk westlandpeppers

4 opmerkingen:

  1. Reacties
    1. Deze zijn jaarrond in onze shop te koop, in de wintermaanden komen ze van onze kwekers in spanje en de rest van het jaar uit onze eigen kassen in het westland,, (in beide landen gebruiken we het zelfde ras,,)

      Verwijderen
  2. waarom zijn ze al jaren niet meer zo verrassend heet? De lol van deze dingen was dat er 1 op de 10, 20 of helemaal niks super pikant waren, je stond in de brand gewoon, helaas zijn ze er niet meer...

    BeantwoordenVerwijderen